Som jeg nevnte tidligere // As I mentioned before

Torsdagen var en tung dag. Varmen og litt for lite å drikke og spise. Tilbake på CRLA tok jeg meg en ringerunde hjem og fikk snakket med pappa og lillesøster og en time i spansk «konversasjon». Det går tregt med spansken. Jeg er ikke den personen som prater mest eller gjør mest ut av meg selv, men jeg føler jeg prøver for hver dag jeg er her!
Men som nevnt tidligere; etter det tunge, må det også komme noe godt:
Etter at timene til de andre elevene var ferdige, ble jeg invitert med til en NYDELIG restaurant utenfor skoleområdet. Jeg og fem andre. De fleste var elever som har startet nå nylig. Selv om jeg ikke kan stort mer av spansken ennå enn det grunnleggende, var det godt å få møte nye folk, øve seg og få følelsen av det i hvert fall er NOE du kan. Å høre fra andre mennesker at du er flink når du i utgangspunktet ikke føler deg som det, gjør godt!

På restauranten hersket det en avslappende atmosfære. Der kelnerne snakket engelsk hvis du satt deg fast, en fiskedam med fossefall og orkideer på et par av bordene.
Dessverre har jeg ikke bilder av den herlige varme sjokoladen jeg bestilte, men jeg skal prøve å beskrive den:
Det begynte å bli sent på ettermiddagen. Tiden det tok for å lage den og servere, er forståelig: Det er den første sjokoladen jeg har fått på bordet der jeg ikke kunne drikke den med en gang fordi koppen var for varm til å holde i.
Sjokoladen bredte seg i kroppen som et varmt teppe. Jeg priser med lykkelig over valget mitt. At jeg ikke valgte en halv liter med den like gode milkshaken av vanilje eller sjokolade som jeg fikk smake! <3

//
Thursday was a hard day. The heat and a to little to drink and eat. Back at CRLA I made a «calling round» home and I got to talk to my dad and my little sister and an hour in Spanish conversation. My Spanish is slow
I am not a person who talks most and do most therefor is the oral way – which is the best way to learning – difficult, but I have to try. I feel that I try every day that I`m here.
But as I mention earlier; after the heavy stuff, something good has to come out of it:

After the classes for the other students, I got invited to beautiful restaurant. Me and five others. Most of them were just startet. Even if I don’t understand much of the Spanish other than the basics yet, it was good meeting new people, practice and get the feeling that there is something you are good at. To hear from other people that you`re doing great when you don’t feel it yourself, it do me good!
At the restauranten, it was a relaxing atmosphere, which was much needed. The waiters spoke english if you were stuck. A small fishing pond with a waterfall and orkids at a couple of the tables.

Unfortunately I don’t have pictures of the delicious warm chocolate but I`ll describe it as best I can:
It was getting late in the afternoon. The time it took to make and serve is understandable: It is the first hot chocolate I`ve ordered which I could not drink at once, because the cup was too warm to hold.
The chocolate spread as a warm blanket. I`m pleased with my choice. That I did not have a half litre of the vanilla or the chocolate milkshake that the others let me taste which was just as good! <3

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.