Mitt neste eventyr// My next adventure

Selv om CRLA er der for deg hele tiden om du trenger hjelp, føles det ut som om tryggheten dabber av. Ikke misforstå meg, de legger et FLOTT grunnlag, men du starter ikke lengre dagene med viten om at det er rom for feil og at noen retter deg opp i feilene som du begår hva gjelder spansken. Du starter dagene ved å må stole på at spansken din er OK for de timene du er jobb. Du må selv jobbe deg ut av vanskelige setninger og jobbe med deg selv for å forstå mer. Det er en utfordring du garantert kommer til å huske å ta med deg så hele livet!
Jeg liker derfor å ta turen til skolen etter jobben som frivillig. Det er det stedet jeg føler meg tryggest bortsett fra hjemmet hos vertsfamilien min.
Dessverre har jeg ikke lov til å ta bilde av mitt nye prosjekt, men det kan si, er at jeg jobber på et barnehjem. Det er unger fra null til fire-fem år. De er så søte! Det å i tillegg få jobbe med en som snakker samme språk som meg gir meg en trygghet i arbeidstiden. Ei veldig trivelig jente fra Kristiansand!

//

Even if CRLA are there for you if you need it, it feels like the safety is further away.
Don`t misunderstand me, they are making a GREAT basic. But you`re not starting the days anymore when you know that there is room for mistakes cause they are there to guide you in your Spanish. You start the days that you have to trust that your Spanish is OK for the hours you are working. You alone, must work out the difficult sentences and you have to work to understand more. It is a challenge you are guaranteed to remember and take with you the rest of your life!

Therefor I like to go back to the school after my working hours as a volunteer. It is the place I feel safe except with my hostfamily.

Unfortunately I`m not allowed to take pictures of my new project, but what I can say is that I`m working at a child home. There are children from cero to four-five years old. They are so cute! Also I`m working someone who speak the same language as me, gives me a bit of safeness while I`m working. She is a very nice girl from Kristiansand.

Annonser

2 kommentarer til “Mitt neste eventyr// My next adventure

  1. Marit

    Hei Dina. Så flott du at du jobber med barn nå. De hjelper deg med spansken din. Husk at kroppsspråket er like viktig og det forstår alle. Ønsker deg alt godt.

    Svar
  2. Evy

    Spennende å følge deg, Dina. Jeg leser alle innleggene dine. Synes du er kjempetøff. Opplevelsene du får dette halvåret vil du ha med deg hele livet😊 Lykke til videre👍Klem♥️

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.